Aquest bloc va néixer un 6 d'octubre de 2006

dilluns, 19 de maig del 2008

Manolo Valdés





Recordeu les escultures monumentals de l’Igor Mitoraj? Doncs la Rambla Catalunya torna a gaudir d’una exposició d’escultures, aquest cop del valencià Manolo Valdés.
Nascut al 1942, va iniciar la seva carrera com a membre fundador del grup Estampa Popular Valenciana, i més tard l’Equip Crònica amb el va participar fins l’any 1981.
Valdés ha desenvolupant una intensa trajectòria com a pintor, gravador i escultor. En quant a escultor, accentua les textures de la matèria en les seves escultures; fa ús del ferro i del bronze.
Interpretacions de la Dama d’Elx, de les Menines de Velázquez o de la Gran Odalisca d’Ingres, han ocupat la part baixa de Rambla Catalunya fins el dia 15 de juny gràcies a l’Obra Social de la Caixa.

3 comentaris:

Striper ha dit...

Np coneixia aquest artista`pero portar el art al carrer sempre es una bona iniciativa. Que es tindria que donar amb mes frecuencia.

estripanits ha dit...

Hola, arribo a ca teva des de cal striper i he vist un comentari que li has deixat... passa per ca meva a veure què et sembla el darrer post...

Ferran Porta ha dit...

A mi també m'encanten aquestes exposicions d'art al carrer. Em sembla una forma fantàstica de fer-lo arribar a la gent. Aquí a Berlin hi va haver, durant un parell de mesos, una expo d'escultures d'en Botero en el Lustgarten, davant de la Catedral. Era fantàstic, també!

Segueixen aquest bloc


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...