Aquest bloc va néixer un 6 d'octubre de 2006

dimecres, 4 de novembre de 2009

Santiago de Compostela

El centre històric de la ciutat és Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO des de 1985. Realment és una meravella passejar pels seus carrers, malgrat la gent i malgrat que, essent setembre, no hi havia massa turisme.

Varem veure més d’un peregrí, que havíem anat veien tot el trajecte atès que el camí de Santiago passa al costat de l’autovia.
És el tercer centre de peregrinació cristiana darrera de Jerusalem i Roma.

L’any vinent és any jubilar, és quasi impossible travessar la plaça de l’Obraroiro sense que algú et demani que li facis una fotografia; i si li fas, vas perdut per què un darrera altre et demanen que els hi facis... La solució: travessar la plaça a pas lleuger amb la mirada als peus sense aixecar la vista! (consell del Manuel i de la Soledad).

El més important, poder gaudir d’un sopar de tapes en companyia de la Soledad, de La Caja de los Hilos, i del Manuel, de Capitulo 0.

D’aquí a visitar, amb els seus consells i els del Gourmet de Províncias, la província de Barbanza, entre la ria d’Arosa i la ria de Muro i Noia.

2 comentaris:

Striper ha dit...

Algun cop vull fer el camí de Santiago.

Joana ha dit...

Realment una ciutat preciosa. en any xacobeo és horrorós. He estat tres cops i el primer va ser una delicia, ningú i sense pelegrins ni res, només la tuna volent vendre'ns casets, el segon cop era any xacobeo i estava impossible. Una cua per veure l'apostol que travessava la plaça d'Obradoiro. Com que ja l'havia vist!

Segueixen aquest bloc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...