



Ja sabeu que això d’escriure no és el meu, ho intento, però sols això. Per això, sols dir que el sopar va anar d’alló més bé, malgrat que sols alguns es coneixien entre ells, va ser un sopar de germanor, i força animat no sols pels vins que varem prendre. Al sopar, uns plats més reeixits que no pas altres, que van ser fluixos. Per completar la nit, varem acabar en una cocteleria.
Podeu llegir les cròniques del Massitet a L’Olleta de verdures (aquí la segona part) i d’en Starbase a Decuina, i veure’n més fotografies.
Per cert, aquestes que il•lustren aquest post, no són pas meves, són del Massitet.
Crònica d'Amphitrion
Les fotografies d'Encantadísimo, amb els corresponents comentaris a cadascuna
La Mar, la gran organitzadora, a Baixa gastronomia
Babs, de Jalancia
Cocinillas, d’Un cocinillas on-line
Deliciosa Martha
Maurici, de 3 o 4 al dia
Tiriti, de Tiritinyam
Calamar, de Directo al paladar
Juan Luís de Cucharadas
7 comentaris:
Mmmmmmm!! Quina excel·lent combinació, les fotografies i aquesta música fantàstica! :)
uix.. quina bona pinta tot plegat!!
Hola Sara Maria,
I taaant que va anar molt bé :-) L'acabament, o millor dit el punt i seguit que vàrem fer a la cocteleria és una bona mostra del que va succeïr en el sopar. Un interessantíssim intercanvi entre persones que ens il.lusionem amb les nostres aficions.
Salut!
Joan
En Joan té tota la raó!
Doncs si, va estar molt be per tot plegat. Era un sopar on es transmitia molta ilusió. Ja es faran mes, segur.
Damià ( Damiwine )
original i divertit, el sopar a l'alçada de les expectatives! :P
Ostres!
Quina llàstima no haver pogut xerrar...suposo que amb tanta gent hi cabia la possibilitat...De totes formes comentar que ens ho vam passar molt bé i que en una propera ocasió poguem parlar d'una mateixa afició.
Una salutació des de menjasa.es
Publica un comentari a l'entrada