







Un any més he pujat a Tuixent per la festa de les Trementinaires, podeu veure els post de l’any passat aquí.
Aquest any hem pogut gaudir de més bon temps, i malgrat que les tardes ha plogut, s’ha pogut fer la crema d’herbes a la foguera i la fira a l’aire lliure.
També ens ha permès fer una volta pel jardí de les trementinaires, amb herbes aromàtiques i medicinals, i anar a Ossera a visitar alguns artistes gastronòmics i no gastronòmics, dels quals en faré un post per què s’ho mereixen.
El curs de cuina d’aquest any ha estat cuina amb saüc, també en faré un post i penjaré les receptes a Delícies del Rebost.
2 comentaris:
Ostres quina envenja, conec aquestes plantes, soc força aficionat a la botanica, l'ultima em xsembla una corona de reina toxica i de propietats abortives.
Sara,
Com sempre, un viatge molt ben aprofitat i ben plasmat fotograficamnt. Les plantes magnífiques. Una abraçada
Publica un comentari a l'entrada