"Viure, és confiar malgrat tot; és esperar malgrat tot; és somriure malgrat tot. Però, també és admirar-se, perquè val la pena; també és il·lusionar-se, perquè val la pena; també és somniar, perquè val la pena; i és abraçar-ho tot, perquè, com podríem viure sense abraçar?" (Jordi Llimona). Compartir les meves fotografies en aquest racó vol ser una manera d'abraçar més enllà de la xarxa.
Aquest bloc va néixer un 6 d'octubre de 2006
dilluns, 8 de juny del 2009
Ossera
Herbes Nogués, qui no les coneix?
La Suzzette és la que fa els cursos de cuina per la festa de les Trementinaires i d’altres durant l’any tant de cuina amb herbes com de remeis medicinals o preparats amb herbes. També s’ocupa d’una casa rural.
A la casa hi té una petita botiga i un petit jardí amb diferents herbes.
Tampoc cal parlar massa de la formatgeria el Serrat Gros, els seus formatges també són coneguts. Serrat Gros, Lo Pebrat, el Tupí d’Ossera, són força coneguts. Els podem trobar, visitar i comprar-ne a Cal Codina.
I la última visita a Ossera (ens varem haver de deixar per un altre dia altres visites) fou per les melmelades i conserves de Cal Casal. Melmelades d’albercoc i roses, de poma i menta, d’ortigues, de taronja i pastanaga... I conserves de bolets diversos.
També fan tallers diversos de melmelades de fruites del temps i conserves de bolets en vinagre.
També té un petit receptari de cuina amb els seus productes.
Com veieu un poble digne de visitar pels amants de la gastronomia.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
2 comentaris:
Ai, que jo no conec cap d'aquests llocs, començant per Ossera. Ja saps que ets la meva guia turística catalana per excel·lència, Sara Maria. Quin estiu em passaré, descobrint Catalunya! :-)
Ossera mereix una visita.
Publica un comentari a l'entrada