

La Suzzette és la que fa els cursos de cuina per la festa de les Trementinaires i d’altres durant l’any tant de cuina amb herbes com de remeis medicinals o preparats amb herbes. També s’ocupa d’una casa rural.
A la casa hi té una petita botiga i un petit jardí amb diferents herbes.

I la última visita a Ossera (ens varem haver de deixar per un altre dia altres visites) fou per les melmelades i conserves de Cal Casal. Melmelades d’albercoc i roses, de poma i menta, d’ortigues, de taronja i pastanaga... I conserves de bolets diversos.

També fan tallers diversos de melmelades de fruites del temps i conserves de bolets en vinagre.
També té un petit receptari de cuina amb els seus productes.
Com veieu un poble digne de visitar pels amants de la gastronomia.
2 comentaris:
Ai, que jo no conec cap d'aquests llocs, començant per Ossera. Ja saps que ets la meva guia turística catalana per excel·lència, Sara Maria. Quin estiu em passaré, descobrint Catalunya! :-)
Ossera mereix una visita.
Publica un comentari a l'entrada