"Viure, és confiar malgrat tot; és esperar malgrat tot; és somriure malgrat tot. Però, també és admirar-se, perquè val la pena; també és il·lusionar-se, perquè val la pena; també és somniar, perquè val la pena; i és abraçar-ho tot, perquè, com podríem viure sense abraçar?" (Jordi Llimona). Compartir les meves fotografies en aquest racó vol ser una manera d'abraçar més enllà de la xarxa.
Aquest bloc va néixer un 6 d'octubre de 2006
dimarts, 3 de juny del 2008
Trementinaires
Una de les activitats que, per sort, es varen poder realitzar fou el curs de cuina amb ortigues. La Suzette i la Manda ens van explicar com manipular-les i cuinar-les.
La Suzette va conèixer la Sofia, la última trementinaire viva, i varen intercanviar coneixements de les herbes remeieres de la Vall; té una explotació d’agricultura biològica d’herbes remeieres a Ossera, un poble al costat de Tuixén. Podeu visitar la web aquí.
Primer ens varen explicar com són i com collir i agafar les ortigues, després com estriar les parts per cuinar. Finalment ens varem distribuir en dos grups, i varem començar a cuinar. Podreu veure les receptes a Delícies del Rebost.
Crema d’ortigues
Amanida d’ortigues fresques
Crakers d'ortigues
Cookies d'ortigues
Bacallà o tonyina amb salsa d’ortigues
Arrebossat d'ortigues
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
1 comentari:
I aixo que es una planta de la que tothom fuig.
Publica un comentari a l'entrada