Aquest bloc va néixer un 6 d'octubre de 2006

diumenge, 1 de desembre del 2013

Mapa de bits - Com ser un micro-mecenes

Inauguració el dia 11 de febrer al Pati Llimona

FITA ACONSEGUIDA! Gràcies!

La Maria, la meva segona neboda que ha col·laborat algun cop en aquest blog, està estudiant a la universitat Fotografia professional i creació contemporània (IDEP). Amb els companys han creat un col·lectiu d'artistes emergents: 5500K, que ha engegat un treball d'estudi de la ciutat en el món contemporàni.

El col·lectiu 5500K neix el gener de 2013 a IDEP Barcelona per tal de treballar sobre la noció de ciutat dins el món contemporani. Partint d’aquesta inquietud, aconsegueix congregar vuit joves fotògrafs de diferents procedències i interessos, alumnes del Grau en Fotografia i Creació Contemporània, que decideixen buscar una definició el més àmplia possible del concepte “ciutat”. 

Foto: Maria Aixàs
Amb aquest projecte varen presentar una proposta d'exposició al Pati Llimona que els va ser acceptat (febrer 2014); més tard també els hi varen acceptar al Espació Joven de Valladolid.

Per tal de cobrir les despeses de muntatge, i posterior trasllat de l'exposició, varen presentar el projecte a Verkami, el web de micro-mecenatge, i així varen començar a recollir els diners per aconseguir cobrir-les.

Teniu la possibilitat de ser micro-mecenes, hi ha la possibilitat de diverses aportacions, cada aportació té una recompensa:

  • Aportant 5€: Aparició en els agraïments de les sales d'exposició i en el blog, i a les xarxes socials del col·lectiu.
  • Aportant 20€: 5 postals de 10x15 amb les imatges d'un dels projectes, aparició en els agraïments de les sales d'exposició i en el blog, i a les xarxes socials del col·lectiu.
  • Aportant 30€: 1 làmina 48x35 amb una de les imatges de la exposició a elegir, aparició en els agraïments de les sales d'exposició i en el blog, i a les xarxes socials del col·lectiu.
  • Aportant 50€: 1 làmina 48x35 amb una de les imatges de la exposició a elegir, 5 postals de 10x15 amb les imatges d'un dels projectes, aparició en els agraïments de les sales d'exposició i en el blog, i a les xarxes socials del col·lectiu.
  • Aportant 200€: 8 làmines 48x35cm amb una de les imatges de la exposició a elegir, 40 postals de 10x15 amb les imatges d'un dels projectes, aparició en els agraïments de les sales d'exposició i en el blog, i a les xarxes socials del col·lectiu.

Per més informació el web del col·lectiu 5500K on podeu veure una presentació de cada component del grup i algunes de les fotografies. A la pàgina del facebook o al twitter del col·lectiu també podeu anar seguint les novetats.

I com no, a la pàgina de Verkami on teniu la oportunitat de ser micro-mecenes!!!

Segueixen aquest bloc


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...