Aquest bloc va néixer un 6 d'octubre de 2006

dimarts, 5 de maig del 2009

Lactium - Vic

Doncs si, amb en Martí d’Apunts de cuina, varem anar a Vic a gaudir de la nova fira Lactium. I no en varem sortir decebuts.
L’amplitud del passeig permet una renglera d’estants deixant pas als vianants, el que fa còmode, fins i tot quan hi ha molta gent, l’anar amunt i avall tot visitant les parades.
Varem arribar relativament aviat, a les 11h i varem poder fer una primera passada, on ja varem comprar algunes coses que ens guardaren els expositors.
Així vaig poder comprar el formatge blau de Muntanyola (Mas Vilavendrell) que varem conèixer al Fòrum de Girona i que hem vaig quedar amb les ganes de comprar aleshores.
En vaig comprar mes de formatges, no n’hi havia per menys. Uns formatges ecològics de Catí. Un formatge de Can Pujol de Vilassar de dalt, tipus brie, l’Odre, molt bo. Del Serrat Gros d’Ossera, Lo pebrot. Un formatge de cabra per untar en oli de gira-sol (l’oli d’oliva li amagaria el gust), de la formatgeria Monber d’Agramunt. Una tetilla gallega. Una melmelada de Saüc de l’empresa Ple de Bo de Lles de Cerdanya, que per acompanyar als formatges va anar molt bé.
Cal agrair també el bon acolliment que varem tenir a l’estand de la Companyia Cervesera del Montseny, on ens varen deixar catar una nova cervesa que presentaven a la fira, envellida en barrica de roure francès i de la qual n’han fet 500 unitats. En Martí se’n va endur una a casa.

4 comentaris:

Striper ha dit...

MMmmm un plaer per els sentits aquesta fira..

Anònim ha dit...

jo no podria haver anat... m'hagués tornat lelo...
Xavi P.

Francesc ha dit...

Ho vaig veure per la TV3 i en va fer gana de tastar-los tots. MMMMM!!!

Marta Padenous ha dit...

Ja sabia jo que tard o d'hora em sabria greu no haver-hi anat...em ouc imaginar els olors...i les textures...
Ptnts
(Algun d'aquests formatges amb vi dolç...hauries de provar-ho!)

Segueixen aquest bloc


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...