Aquest bloc va néixer un 6 d'octubre de 2006

dimarts, 30 de setembre del 2008

Vélez Blanco

3 Comentaris / Cliqueu per llegir-los i escriu-ne



El poble s’assenta en el mateix lloc on hi havia una comunitat musulmana al segle XIII, la morería és el nucli més antic de la població que es pot veure al voltant del castell, edificat al lloc on hi havia hagut l’alcassaba (recinte fortificat, a l'interior d'una població emmurallada, per a refugi de la guarnició i dels habitants).

Ja es veuen oliveres... Aviat serà quasi l’únic paisatge que veurem, oliveres, oliveres, oliveres.

dilluns, 29 de setembre del 2008

Vélez Blanco

2 Comentaris / Cliqueu per llegir-los i escriu-ne


Aquest poble de la província d’Almeria té un castell, el castell dels Fajardo, magníficament restaurant, del segle XVI i una cova amb pintures rupestres del neolític que és Patrimoni de la Humanitat.
El paisatge no us recorda els spaguettis-westers? Es rodaven per aquestes terres, oi?

divendres, 26 de setembre del 2008

Mazarrón, Aguilas i Lobos

5 Comentaris / Cliqueu per llegir-los i escriu-ne



Platges no massa maques, més aviat polsoses (ja sabeu per què); perdius passejant tranquil·lament per la carretera; cases amb forns preciosos; i figues de moro a manta.

dijous, 25 de setembre del 2008

Murcia

4 Comentaris / Cliqueu per llegir-los i escriu-ne



Tot passejant per Àguilas i Mazarrón, anàvem dient que brut i polsós que era. De seguida varem poder comprovar per què. Ho podeu veure a les fotografies del cotxe, quatre gotes d’aigua el varen deixar així, no era aigua, era fang!
I com no, varem dur el cotxe a rentar. I jo a dins.

dimecres, 24 de setembre del 2008

Bidons

5 Comentaris / Cliqueu per llegir-los i escriu-ne



He aprofitat les vacances per fer una visita al país veí, que sempre em sorprèn i em meravella. La visita principal era Granada, que jo no coneixia però el meu company si. L’anada directe amb una parada a terres murcianes. La tornada, amb una mica més de volta, Úbeda i Baeza, ciutats Patrimoni de la Humanitat, una parada molt curta a una altra ciutat, també Patrimoni de la Humanitat, Cuenca; per acabar a Andorra, una mica per descansar a casa abans de tornar a ciutat. Ja anireu veient les fotografies.

Com sempre, fent fotografies de coses que, sovint, ens passen desapercebudes, com aquests bidons d’una gasolinera del camí.

Segueixen aquest bloc


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...